• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  CSL a lansat campania ”Studenții votează Dorin Chirtoacă”

    CSL a lansat campania ”Studenții votează Dorin Chirtoacă”

    25.05.2011  

    Clubul Studenților Liberali a lansat în instituțiile de învățământ superior din municipiul Chișinău campania ”Studenții votează Dorin Chirtoacă”.

    Studenții liberali merg din ușă în ușă în căminele studențești pentru a afla din prima sursă care sunt doleanțele lor, pentru a sincroniza agenda tinerilor cu agenda viitorului primar. La corturile instalate în preajma blocurilor de studii, tinerii se pot informa despre realizările și obiectivele lui Dorin Chirtoacă și a echipei PL.

    În cadrul întâlnirilor cu studenții au fost identificate problemele stringente cu care se confruntă, pentru a fi incluse în planul de guvernare pentru următorii patru ani și ulterior a fi soluționate.

    Ion Bargan, liderul Clubului Studenților Liberali apreciază faptul că studenții continuă să-și exprime cu fermitate susținerea pentru Dorin Chirtoacă.

    “Am ajuns la concluzia că studenții îl susțin masiv pe Dorin Chirtoacă, el a fost și a rămas exponentul tinerei generații de politicieni, capabil să îmbunătățească situația tinerilor, precum și a întregii societăți printr-o administrare competentă, corectă și dinamică”.

    Printre realizările lui Dorin Chirtoacă în fruntea Chișinăului, studenții apreciază cel mai mult lansarea programului de locuințe ”Prima Casă”, procurarea a 102 troleibuze noi și extinderea accesului de internet Wi-Fi în mai multe parcuri din Chișinău.

    În cadrul campaniei activează circa 170 de studenți liberali de la  Universitatea de Stat din Moldova (USM), Universitatea Tehnică din Moldova (UTM), Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM), Universitatea Agrară de Stat din Moldova (UASM), Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie (USMF), Universitatea de Stat din Tiraspol (UST), Universitatea Pedagogică de Stat ”Ion Creangă” (UPSIC), Universitatea Liberă Internațională din Moldova (ULIM), Institutul de Relații Internaționale din Moldova (IRIM), Institutul Internațional de Management ”IMI-NOVA”, Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP), Universitatea de Studii Europene din Moldova (USEM).

    Tinerii liberali au comunicat cu peste 10 mii de studenți din cămine și circa 25 mii de studenți la corturile din fața blocurilor de studii. Campania ”Studenții votează Dorin Chirtoacă” va continua până pe 3 iunie 2011.

    Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com