• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  (foto)Dorin Chirtoacă: Nu putem vorbi despre schimbare dacă nu susţinem tânăra generaţie

    (foto)Dorin Chirtoacă: Nu putem vorbi despre schimbare dacă nu susţinem tânăra generaţie

    23.05.2011  

    ,, Aceste alegeri sunt decisive pentru comunişti, trebuie să ieşim masiv la vot pe 5 iunie pentru a trimite acest partid la pensie,,. Acesta a fost îndemnul lui Dorin Chirtoacă lansat în cadrul unei  întâlniri cu studenţii Universităţii Agrare din Chişinău.

    Dorin Chirtoacă a precizat că echipa PL  a promovat și va promova în continuare tinerii. ,, Nu putem vorbi despre schimbare dacă nu susţinem tânăra generaţie care are sute de idei noi ce trebuie implementate. De aceea vă invit să vă implicaţi activ în campania electorală pentru a iniţia în continuare programe pentru voi  şi a le şi implementa ,,.

    În acest sens, Dorin Chirtoacă a vorbit despre sistemul de internet gratuit Wi-Fi  în parcurile din capitală, idee care a venit din partea unui tânăr, iar primăria  a găsit parteneri și a implementat în viață acest proiect.

    ,, Păcat că mandatul  la primărie este doar pe 4 ani, în acest răstimp nu reuşeşti să realizezi prea multe, având în vedere situaţia de criză din capitală de acum 3 ani, când am luat primăria în datorii de milioane de lei. Dar acest fapt  m-a determinat să o iau de la început şi să  lichidăm orice datorie pentru a da start unui program de anvergură pentru dezvoltarea capitalei.

    La final, cei prezenți la întâlnire au precizat că vor susţine candidatul şi echipa PL, aşa cum au făcut-o în 2005, în 2007  şi până în prezent.

    “Sunteţi un primar tânăr, avem încredere în continuare în dumneavoastră iar pentru a duce mai departe ceea ce aţi început vă vom susţine la alegerile din această vară. A conchis Vasile Vrâncean, rectorul universităţii.

      

      

    Departamentul Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com