• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Laptopul tău îl susține pe Dorin Chirtoacă ?

    Laptopul tău îl susține pe Dorin Chirtoacă ?

    20.05.2011  

    Tineretul Liberal a organizat astăzi, în Grădina Publică “Ștefan cel Mare și Sfânt” din Chișinău un flash-mob cu tema „Laptopul tău îl susține pe Dorin Chirtoacă”.

    În cadrul evenimentului, organizat în susținerea candidatului PL la funcția de primar de Chișinău, tinerii au instalat o urnă de vot pe Aleea Clasicilor și au votat ,,simbolic” pentru Dorin Chirtoacă. 

    ,,Prin această acțiune ne exprimăm recunoștința pentru Dorin Chirtoacă, care ne-a oferit oportunitatea de a utiliza internetul fără fir în mai multe parcuri. De asemenea, este o susținere pentru inițiativele pe care le propune candidatul PL de a extinde accesul la internetul wi-fi în căminele studențești, iar, ulterior, în tot municipiul Chișinău”, a declarat Președintele Clubului Studenților Liberali, Ion Bargan.

    La propunerea jurnaliştilor, tinerii liberali au luat urna şi au mers cu ea  la persoanele care erau în acel moment în parc. Tinerii au strâns mai multe voturi de la oamenii din parc, acest lucru demonstând încă o dată că majoritatea locuitorilor capitalei îl susțin pe Dorin Chirtoacă în cursa electorală pentru scrutinul din 5 iunie.

    În 2009, zona de acces la internet prin sistemul Wi-Fi din Grădina Publică “Ştefan cel Mare” a fost declarată ca fiind simbol al libertăţii de exprimare şi acces la sursele de informare, acţiune realizată la iniţiativa Primarului Capitalei, Dorin Chirtoacă.

    În prezent, 20 de licee din Chișinău sunt conectate la sistemul wi-fi cu deservire gratuită, precum și câteva parcuri din Chișinău.

    Departamentul Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com