• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  (foto)Studenții de la USM mulțumiți de activitatea lui Dorin Chirtoacă

    (foto)Studenții de la USM mulțumiți de activitatea lui Dorin Chirtoacă

    12.05.2011  

    Candidatul Partidului Liberal la funcția de primar de Chișinău, Dorin Chirtoacă însoţit de Oleg Cernei candidat la funcția de consilier în CMC, din partea PL, absolvent al USM  au avut o întâlnire cu studenţii Universităţii de Stat din Moldova (USM) în incinta Bibliotecii Universitare. Discuția cu tinerii s-a axat pe datele din raportul de activitatea lui Dorin Chirtoacă în cadrul primăriei în primul său mandat precum şi priorităţile echipei PL pentru următorii 4 ani.


    Studenții s-au arătat mulţumiţi de programele de tineret promovate și demarate de Dorin Chirtoacă, instalarea internetului wi-fi gratuit în parcurile capitalei, Programul ,,Prima Casă,, precum şi transparenţa  asigurată de către PL în CMC.


    ,,Împreună cu voi vom reuşi să câştigăm aceste alegeri detaşat, atât pentru Primărie cât şi pentru Consiliul Municipal pentru a reuşi fără piedici şi discuţii să aprobăm proiecte pentru dezvoltarea capitalei. Una din principalele priorităţi pentru voi tinerii sunt crearea  locurilor de muncă și instalarea internetului wi-fi gratuit în toate liceele din capitală şi în campusurile universitare”, a menționat Dorin Chirtoacă.


    Oleg Cernei a îndemnat tinerii să voteze pentru Dorin Chirtoacă şi pentru echipa PL în Consiliul Municipal Chişinău pentru a nu mai avea blocaje politice în cadrul şedinţelor operative şi pentru asigurarea continuităţii reformelor demarate.


    Dorin Chirtoacă a menţionat că va susţine mereu tinerii cu rezultate deosebite şi va oferi în continuare burse de merit din partea municipalităţii pentru tinerii dotați. 
       

       

      

    Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com