• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  (foto)Dorin Chirtoacă, în vizită la Regia Transport Electric Chişinău

    (foto)Dorin Chirtoacă, în vizită la Regia Transport Electric Chişinău

    12.05.2011  

    Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău, a avut o întâlnire electorală cu angajaţii Regiei Transport Electric.

    La eveniment a fost prezent şi Gheorghe Morgoci, directorul Regiei Transport Electric, care a menţionat că datorită conducerii democratice a primăriei municipiului Chişinău astăzi pe stzile capitalei circulă primele troleibuze noi .

    În context, Dorin Chirtoacă a precizat că se bucură când vede că pasagerii sunt bine dispuşi atunci când circulă în noile troleibuze, care le asigură confortul şi siguranţa de care au nevoie. Până vor fi puse în circulaţie toate cele 102 troleibuze recent achiziţionate, echipa din Minsk monitorizează primele troleibuze de pe străzile Chişinăului şi intervine pentru remedierea defecţiunilor tehnice. Dorin Chirtoacă a menţionat că până la începutul verii urmează să vină şi celălalt lot de troleibuze, astfel încât să fie modernizat întregul parc de troleibuze.

    În cadrul întâlnirii Dorin Chirtoacă a vorbit despre realizările sale, înregistrate pe parcursul celor 4 ani în care a deţinut mandatul de Primar General al Municipiului Chişinău, în pofida datoriilor lăsate de fosta conducere şi blocajele din partea  opoziţiei, inclusiv prin blocarea conturilor bancare. Totodată, Dorin Chirtoacă a amintit despre starea falimentară în care se aflau majoritatea întreprinderilor municipale acum 4 ani şi redresarea situaţiei acestora în decursul mandatului deţinut.

    Dorin Chirtoacă a vorbit despre programul demarat de autorităţile municipale de reabilitare a  36 de drumuri din Chişinău, despre amenajarea parcărilor, precum şi aplicarea amenzilor în cazul şoferilor care vor parca neregulamentar.

    Majoritatea celor prezenţi au declarat că vor susţine candidatura lui Dorin Chirtoacă la funcţia de Primar General al Municipiului Chişinău la alegerile locale din 5 iunie 2011şi sunt multumiţi de condiţiile de muncă pe care le asigură noile troleibuze.

     La această întâlnire au participat circa de 400 de angajaţi ai Regiei Transport Electric Chişinău.

      

      

      

    Departamentul Comunicare și imagine a PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com