• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mesajul de felicitare a Președintelui PL Mihai Ghimpu

    Mesajul de felicitare a Președintelui PL Mihai Ghimpu

    24.12.2010  

    Stimaţi concetăţeni,

    A mai trecut un an din viaţa scurtă pe care o trăim noi. Un an cu multe probleme, cu multe gânduri şi speranţe, dar şi cu multe dezamăgiri. Doresc ca următorul an să fie un an mai bun, un an cu roadă şi socială, şi economică, şi spirituală, un an în care să ne simţim stăpâni în propriul stat, un an în care să construim împreună locuri de muncă, să avem salarii şi pensii bune şi să continuăm drumul nostru european.

    Crăciunul este pentru noi toţi, indiferent că îl sărbătorim pe stil vechi sau pe stil nou, o sărbătoare a generozităţii şi a speranţei. Mai mult ca oricând, astăzi trebuie să redescoperim sensul profund al speranței.

    Să ne ajute Dumnezeu ca spiritul Crăciunului să ne facă pe toți mai buni, mai înțelegători, mai înțelepți, iar politicienii să fie capabili în aceste zile să dea cetățenilor cel mai frumos cadou de Crăciun pe care aceștia îl așteaptă: un Parlament funcțional, un Președinte ales și un Guvern eficient. Toate acestea, pentru ca Republica Moldova să meargă tot mai repede și tot mai hotărât pe drumul ei european și să se alăture marii familii europene. Datoria noastră, fie în calitate de politicieni sau simpli cetățeni, este să facem în așa fel încât să ajungem să ne simțim la noi acasă la fel de bine ca în orice ţară din Europa.

    Stimaţi concetăţeni,

    Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, mă adresez dumneavoastră, indiferent unde v-ați afla, în Republica Moldova sau în afara ei, calde urări de sănătate, pace și bucurie în suflete. Fie ca lumina sfântă a Crăciunului sa ne însoțească pe toți, în familie, alături de cei dragi, regăsind frumusețea tradițiilor noastre, și sa ne aducă încredere, generozitate si puterea de a face binele!

    La mulți ani și Crăciun Fericit!

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com