• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu s-a întîlnit cu reprezentanţii Fundaţiei „Concordia”

    Mihai Ghimpu s-a întîlnit cu reprezentanţii Fundaţiei „Concordia”

    13.10.2010  

    Conducerea Republicii Moldova vor susţine şi în continuare proiectele sociale implementate de Fundaţia „Concordia”, deoarece acestea sunt îndreptate spre binele cetăţenilor, în special al celor, care necesită ajutor, a declarat Preşedintele interimar al  Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, Preşedintele Parlamentului, în cadrul întrevederii cu reprezentanţii acestei organizaţii.

    Potrivit şefului statului, prin proiectele sale de îngrijire a peste 300 de copiilor orfani, asigurare cu alimentaţie a circa patru mii de bătrîni prin intermediul centrelor şi cantinelor sociale deschise în diferite localităţi ale republicii, Fundaţia „Concordia” susţine autorităţile în soluţionarea unor probleme ale acestor categorii de cetăţeni.

    Preşedintele Mihai Ghimpu a apreciat implicarea Fundaţiei şi în procesul de construcţie a caselor de locuit pentru populaţia, care a avut de suferit în urma inundaţiilor din vara curentă.

    La rîndul său, fondatorul organizaţiei părintele Georg Sporschill şi Angela King, directorul executiv, au adus mulţumiri conducerii Republicii Moldova pentru susţinerea acordată în procesul de implementare a proiectelor sociale, menţionînd că „Concordia” intenţionează să iniţieze unele proiecte noi pe tot teritoriul ţării. Oficialii fundaţiei au mai specificat că prin implementarea proiectelor s-a reuşit angajarea în cîmpul muncii a circa 400 de cetăţeni moldoveni, care activează în calitate de stagiari în educaţie şi asistenţă socială.

    Pentru activitatea desfăşurată pe parcursul anilor în Republica Moldova, Georg Sporschill şi Angela King au primit scrisori de mulţumire din partea şefului statului.

    presedinte.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com