• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu este invitatul Natei Albot la ,,Prânzul în aer,,

    Mihai Ghimpu este invitatul Natei Albot la ,,Prânzul în aer,,

    11.09.2010  

    Incredibil, dar adevărat! Nata revine în radio! Frumos titlu? Vă place? Eh, nu-i mare treabă. Chiar aş spune puţin inspirat, dar adevărat. Incredibil, pentru că…şi adevărat, tot pentru că…pentru că deluni, 13 septembrie vom avea împreuna”Prânzul În Aer” la Aquarelle Fm, 90.7 FM. Frecvenţa aţi reţinut-o? Atunci ne auzim pe 90,7 FM. Cum a început totul? Am auzit că Angela Sârbu, redactorul-şef de la revista Aquarelle işi lansează şi un post de radio cu acelaşi nume. Ştiţi bine că de când am plecat de la ProFm nu-mi puteam găsi locul, aşa că am reacţionat imediat. Iată aşa, simplu. Ne-am sunat, ne-am întîlnit , ne-am înţeles şi am bătut palma. Emisiunea o veţi putea auzi de luni până joi, de la 13 la 15.00, timp în care voi avea un invitat (aştept sugestii) cu care vom lua masa chiar în emisie. Vreun restaurant drăguţ din capitală ne va furniza gustări (localurile interesate de colaborare sunt binevenite), voi pregăti pentru voi muzicile mele preferate, vom sta de vorbă şi vom încerca să avem parte de cea mai plăcută pauză de prânz ever. Aşa cum eu nu prea o mai am, cineva mi-a spus că măcar atâta bine – voi mânca şi eu la amiază.

    Şi acum atenţie! Mă tot gândeam că prima emisiune trebuie să aibă un invitat pe măsură. Omul acesta a reuşit destul de uşor să iasă în evidenţă. În afară de faptul că ocupă cel mai înalt post din ţară, a dat dovadă de un comportament destul de extravagant — lucru prin care pe mine m-a cucerit. Curios este faptul că, discutând cu diverse persoane, am descoperit că replicile sale acide, uşor tăioase, uşor neobiective, dar atât de adevarate au cucerit valuri de simpatie. Luni voi lua “Prânzul În Aer” cu Mihai Ghimpu şi asta mă încântă. Am mai avut prânzuri cu diverse persoane interesante şi importante, dar chiar cu un preşedinte….Trebuie de făcut poză şi de pus în ramă. Nu aşa fac gospodinele?

    O şansă bună pentru Domnia Sa, să afle de la un cetăţean de rând ca mine, ce mă nemulţumeşte, ce mă fascinează, unde ar putea fi lumina de la capătul tunelului. Însă mai mult ca probabil vom discuta despre cât de simpatică îmi este discreta sa nevastă, ce ochelari i se potrivesc mai bine, de ce a renunţat la cioc, avea mai mult stil. Mă interesează lucruri simple, umane, de vise, de vize, devize, de neîmpliniri, de vârstă, de înţelepciune, de părinţi, de copii, de lecţii de viaţă. Mi-ar plăcea, cu această ocazie şi noi, adică eu şi voi să devenim mai aproape. Şi cred că lucrul acesta ar fi posibil dacă vă veţi implica prin ascultare, sfaturi şi dorinţe legate de această multrâvnită revenire a mea pe FM.

    Gata cu siropul patetic. Vă voi anunţa zilnic pe cine invit şi dacă vreţi să vă implicaţi, eu doar o să înfloresc.

    P.S Mulţumesc echipei de ajutoare şi asistenţi ai domnului preşedinte. Colaborarea cu voi a fost a plăcere pentru mine. Promtă, scurtă şi fructuoasă. În concluzie: Spune-mi ce echipă ai, ca să-ţi spun ce preşedinte eşti.

    nataalbot.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com