• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  (video)Tinerii Liberali au dat start campaniei "Apa trece, oamenii rămân"

    (video)Tinerii Liberali au dat start campaniei "Apa trece, oamenii rămân"

    09.07.2010  

    Tineretul Liberal a dat start, astăzi, campaniei de ajutorare"Apa trece, oamenii rămân". Tinerii liberali s-au adunat sub un cort instalat în Piața Marii Adunări Naționale de care s-au apropiat cei impresionați de sinistrați. Această campanie de ajutorare a sinistraților din localitățile inundate a fost lansată  începând cu 9 iulie 2010 și care va dura până la 16 iulie 2010. Centre de colectare în acest sens pot fi găsite în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău iar de mîine, 10 iulie și în sectoarele capitalei care care sunt deschise între orele 11:00 - 21:00.

    Persoanele care vor să ajute familiile, casele cărora au rămas sub ape, pot contribui cu bani, alimente neperisabile (conserve, făină, orez, ulei, zahăr, etc), apă potabilă, obiecte de igienă, pături, saltele, perne, mobilierm haine, obiecte de uz casnic.â

    Ideea de a organiza o asemenea campanie a venit îndată ce Prutul s-a revărsat peste localitățile din preajma sa. „E un dezastru mare, față de care nu putem rămâne indiferenți. Partidul va colecta bani, iar noi, cei tineri, am decis  să facem o campanie de colectare a donațiilor, ceea ce de au nevoie sinistrații”, a precizat Sergiu Boghean, președintele Organizației de Tineret a Partidului Liberal(OTPL)

    De menționat că cetățenii care trec pe lângă asemenea centre de colectare a donațiilor nu râmân indiferenți, ci se apropie pentru a contribui cu ce pot.

    OTPL a înaintat un apel către societatea civilă ca să nu rămână indiferentă față de persoanele afectate de inundații, îndemnând totodată și organizațiile de tineret ale altor partide să lanseze acțiuni de acest gen.

    Centre de colectare a ajutoarelor  pentru sinistrați  vor fi deschise în următoarele zile în toate centrele raionale din țară.

    Amintim ca începând de mîine toți cei care doresc să ajute familiile ce au avut de suferit de pe urma apelor o pot face și la centrele din sectoarele: Râșcani - intersecția străzilor Kiev și Alecu Ruso, Botanica - str. Dacia intersecție cu Decebal, Buiucani - str. Ion Creangă 49, și care care sunt deschise între orele 11:00 - 21:00.

                                                     

    Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal cu referire la UNIMEDIA

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com