• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Traian Băsescu: Mulţumesc, români!

    Traian Băsescu: Mulţumesc, români!

    09.12.2009  
    Deci, acum se poate face o declaraţie normală, echivalentul celei din seara de 6 decembrie, şi încep prin a mulţumi celor care au votat pentru mine, dar şi celor care nu au votat pentru mine, optând pentru contracandidatul meu, domnul Mircea Geoană. Pentru mine, toţi sunt români şi, ca preşedinte, îi voi trata în mod egal.

    Vreau să mulţumesc în mod deosebit românilor din afara frontierelor. Mă gândesc la românii din Italia, românii din Spania, românii din Franţa, românii din Germania, din Marea Britanie, din Irlanda, dar şi românilor din Republica Moldova.

    Nu în ultimul rând, mă gândesc la efortul pe care l-au făcut românii din America de Nord, Canada şi Statele Unite, iar aici vă pot spune că am primit informaţii despre ce se întâmpla acolo. Cel puţin românii de pe coasta de Vest, care erau cu vreo 11 ore decalaţi faţă de România, când au văzut rezultatele exit-poll-ului s-au mobilizat extraordinar pentru a contribui la victoria mea.

    A fost impresionant că nişte români care trăiesc atât de departe de ţară au privit cu multă atenţie la ce se întâmplă acasă sau acolo unde le-a rămas o parte din suflet. Aş vrea să mulţumesc şi echipei mele de campanie, atât cea de la Partidul Democrat, cât şi cea care a funcţionat aici la sediul meu de campanie. Toţi au avut idei, au avut iniţiative, eu am putut să îndeplinesc prea puţin din ce le-a trecut lor prin cap, dar oricum, am fost într-un parteneriat bun, care a dus la rezultatul pe care îl vedeţi.

    Sursa: Site-ul de campanie al lui Traian Băsescu

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com