• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Dorin Chirtoacă nedumerit de afirmaţia unui post tv că s-ar fi deplasat la Bucureşti cu avionul

    Dorin Chirtoacă nedumerit de afirmaţia unui post tv că s-ar fi deplasat la Bucureşti cu avionul

    09.12.2009  
    Primarul general al mun. Chişinău şi vicepreşedinte al Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, s-a arătat nedumerit de afirmaţia unui post privat de televiziune că s-ar fi deplasat săptămâna trecută la Bucureşti cu avionul. El a insistat în cadrul şedinţei serviciilor şi direcţiilor municipale să discute cu echipa acestei televiziuni, dar aceasta a părăsit sala cu câteva clipe mai înainte, transmite Info-PrimNeo.

    Dorin Chirtoacă a declarat că „avionul” se numeşte Opel-Astra, anulproducerii 1993, seria de înmatriculare C JC, şi se află în curtea Primăriei. Automobilul este proprietatea lui Dorin Chirtoacă.

    Primarul general s-a deplasat la Bucureşti cu automobilul său în searazilei de joi, 3 decembrie. În capitala României a participat ladezbaterea finală pentru alegerile prezidenţiale de la Palatul Parlamentului. Chirtoacă a fost alături de simpatizanţii candidatului Traian Băsescu. Dorin Chirtoacă a revenit la Chişinău în noaptea de joi spre vineri. 

    Sursa: Info-Prim Neo

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com