• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Duminică, 4 mai, a avut loc Conferința Femeilor Liberale din OT PL Hâncești

    Duminică, 4 mai, a avut loc Conferința Femeilor Liberale din OT PL Hâncești

    05.05.2014  
    Duminică, 4 mai 2014, a avut loc Conferinţa Organizaţiei Femeilor Liberale din Organizația Teritorială PL Hâncești, în incinta Școlii de Arte Plastice, Hâncești. La Conferinţă au participat membrele OFL din raionul Hâncești, conducerea OFL Hâncești și Preşedintele Organizaţiei Teritoriale PL Hâncești - Ștefan Vlas.

    Delegatele la Conferinţă au ales conducerea noua OFL a raionului Orhei. În calitate de Preşedintă a Organizaţiei Femeilor Liberale  a fost realeasă D-na Mariana Jalbă, , iar în calitate de vicepreşedinte ale Organizaţiei – doamnele Tatiana Ivasișin și Aliona Vultur, ulterior,  urmează să fie alese încă 4 vicepreședinte. De asemenea, a fost ales Biroul Permanent al OFL Hâncești şi secretara coordonatoare - Irina Budeanu .

    La Conferință a participat și Vicepreședinta OFL, D-na Zoia Jalbă, care a venit cu un cuvânt de salut. În cadrul discursului său a menționat despre importanța implicării și rolul femeilor în activitatea partidului și a societății. D-na Vicepreședintă a subliniat importanța aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană, ca unicul vector ce poate asigura dezvoltarea statului nostru  și realizarea unității naționale.

    Eugenia Iurco, Președinta OFL sect. Centru, Chișinău, prezentă la eveniment, a făcut o scurtă prezentare a proiectelor unde se implică OFL și  structurile internaționalela din care OFL face parte : Rețeaua ALDE GEN, Rețeua Femeilor pentru Democrație, Școala Femeilor pentru Liderism, Inițiativa privind Convenția de la Istanbul.

    Conducerea şi-a exprimat dorinţa ca iniţiativele să vină şi din teritoriu, iar comunicare să fie una eficientă şi  cu rezultate frumoase.
    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    5 mai 2014
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com