• Abonare la noutăţi
      

  vezi mai mult

  Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
  10.01.2016     
  Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
  13.11.2015     
  Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
  02.10.2015     
 • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Membrele OFL din Bălţi, Cimişlia şi Ştefan-Vodă au participat la Şcoala de Liderism pentru Femei

  Membrele OFL din Bălţi, Cimişlia şi Ştefan-Vodă au participat la Şcoala de Liderism pentru Femei

  06.12.2013  
  În perioada 29 noiembrie–1 decembrie 2013, zece membre OFL din Bălţi, Cimişlia şi Ştefan- Vodă au participat la cea de a doua  ediţie de instruire a “Şcolii de Liderism pentru Femei”, organizată cu suportul financiar al Women Democracy Network, SUA.
  La această instruire reprezentantele  OFL au avut posibilitatea sa-şi expună ideile şi să se remarce prin inteligenţă, proactivitate şi dorinţa de a schimba lucrurile şi a replica astfel de şcoli şi în teritoriu.

  Managerii de program ai acestui Proiect sunt Cristina Boaghi, secretar general OFL şi Eugenia Iurco, Preşedinta OFL municipiul Chişinău, precum şi încă 2 reprezentante ale altor partide parlamentare.

  Scopul “Şcolii de Leadership pentru Femei” (WLS) este de a oferi capacitatea şi încrederea femeilor fără experienţă din întreaga lume să fie active în viaţa publică şi politică.

  Curriculum-ul instruirii WLS conţine o varietate de teorii şi concepte privind modul de dezvoltare a capacităţilor eficiente de leadership, inclusiv: dezvoltarea motivaţiei de a conduce, utilizarea corespunzătoare a asertivităţii, câştigarea încrederii şi obţinerea influenţei, consolidarea echipei, managementul conflictelor, delegarea responsabilităţilor şi stabilirea obiectivelor, precum şi planificarea acţiunilor.

  La finalul instruirii, toate participantele au primit diplome de participare şi manualul Şcolii de Leadership pentru Femei.

  Eugenia Iurco a menţionat la sfârşit: „Ne dorim să avem posibilitatea să instruim fete tinere din toate Organizaţiile Femeilor Liberale din teritoriu după curriculum-ul WLS, care este unul foarte bun şi uşor de aplicat, iar fetele instruite, la rândul lor, să multiplice aceste instruiri la ele acasă, dar şi să înveţe din experienţa liderilor –femei autentice din RM. Noi, membrele din OFL,  ne bucurăm s-o avem pe Corina Fusu ca un exemplu de verticalitate, onestitate şi profesionalism”.


  Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
  6 decembrie 2013
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com