• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  În satul Săseni a fost inaugurat Monumentul în memoria victimelor regimului totalitar comunist

    În satul Săseni a fost inaugurat Monumentul în memoria victimelor regimului totalitar comunist

    12.11.2013  
    Duminică, 10 noiembrie 2013, în satul Săseni, r-nul Călăraşi a avut loc ceremonia de dezvelire și sfințire a Monumentului ridicat  în memoria victimelor regimului comunist de ocupație.

    În mai multe localități din republică au fost construite monumente în memoria victimelor regimului comunist la inițiativa și cu contribuția Președintelui PL, Mihai Ghimpu, și a Partidului Liberal.

    La eveniment au participat foşti deportaţi, rude ale victimelor regimului comunist şi locuitori ai satului. Prezenți la ceremonia de inaugurare au fost și Veaceslav Untilă, Vicepreşedinte PL; Octavian Ţâcu, ex-Ministru al Tineretului şi Sportului, Doctor în istorie; Petru Cosoi, Președintele Filialei Teritoriale PL Călărași și alți reprezentanți din conducerea filialei.

    Președintele Filialei Teritoriale PL Călărași a ținut să precizeze: „Apreciem responsabilitatea  şi buna organizare a D-lui Grigore Lebădă, Preşedintele Organizației Locale PL Săseni,  şi a D-nei Aga Lidia, Preşedintele  Organizației Locale de Femei a Partidului Liberal.
    Transmitem sincere mulţumiri Preşedintelui PL, D-lui Mihai Ghimpu, Biroului Politic al PL,  elevilor, profesorilor, feţelor bisericeşti şi tuturor celor care au contribuit şi participat la înălțarea și inaugurarea acestui Monument în memoria victimelor regimului comunist de ocupație”.

    În repetate rânduri Mihai Ghimpu a accentuat că va face tot ce-i stă în putere ca în fiecare localitate să fie ridicate monumente în memoria victimelor regimului totalitar comunist pentru ca tânăra generație să cunoască adevărul despre chinurile și suferințele prin care au fost nevoiți să treacă cetățenii noștri, indiferent de naționalitate.

    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    12 noiembrie 2013
     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com