• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Bucurie mare pentru copiii din capitală. Au fost inaugurate încă 3 terenuri de joacă

    Bucurie mare pentru copiii din capitală. Au fost inaugurate încă 3 terenuri de joacă

    07.11.2011  

    Bucurie mare pentru copiii din capitală. Sâmbătă, la Chişinău, au fost inaugurate trei terenuri de joacă. Prezent la sărbătoare, primarul Dorin Chirtoacă s-a alăturat şi el celor mici. A recitat poezii, a depănat amintiri din copilărie, a dansat cu cei mici şi a împărţit bomboane.

    Domnul cu sacoşa de bomboane le pare destul de cunoscut copiilor, care au făcut coadă la dulciuri. Deşi nu a încercat toboganele, ca la o inaugurare anterioară, primarul nu a ezitat să... recite poezii. După poezii au urmat dansurile. După care a venit şi timpul amintirilor. Chirtoacă spune că a copilărit nu departe de cartierul în care a fost inaugurat astăzi terenul de joacă.

    Pentru cei mici a fost organizat şi un program distractiv. Pe lângă bomboane, doritorii au primit în dar şi câte o carte semnată de poetul Iulian Filip. Părinţii şi bunicii spun că sunt mulțumiți de cadoul oferit de autoritățile locale.

    Astăzi au mai fost inaugurate două terenuri de joacă în sectoarele Ciocana şi Botanica. În Chişinău există circa 150 de astfel de terenuri. Amenajarea lor a costat autorităţile locale aproximativ 100 de mii de lei. Primăria îşi propune să creeze anual an câte 50 de astfel de spaţii de joacă.

    www.prime.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com