• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Baza de date cartografică a şcolilor din Republica Moldova, elaborată cu sprijinul Băncii Mondiale

    Baza de date cartografică a şcolilor din Republica Moldova, elaborată cu sprijinul Băncii Mondiale

    02.11.2011  

    Viceministrul educaţiei, Tatiana Potâng, a avut o întrevedere cu echipa Băncii Mondiale, aflată în perioada 31 octombrie-11 noiembrie într-o vizită de lucru în cadrul etapei anterioare pregătirii Proiectului de Reformă a Educaţiei din Moldova.

    Echipa Băncii Mondiale a fost reprezentată de dl Janssen Teixeira, consultant, şi dna Anna Olefir, economist şi de dl Lars Sonergaard, economist principal. La şedinţă au participat şi şefi de direcţie din cadrul Ministerului Educaţiei.

    Scopul vizitei este iniţierea elaborării, împreună cu ministerul Educaţiei, a proiectelor de protocoale pentru indicatorii asociaţi de debursări care vor descrie procedurile de evaluare a conformităţii, sursele de date şi persoanele responsabile de verificarea conformităţii. Va fi efectuată, de asemenea, o evaluare a sistemului informaţional de management educaţional şi vor fi abordate aspectele privind registrul şcolar, precum şi baza de date cartografică a şcolilor în Proiectul Educaţiei bazat pe rezultate.

    www.edu.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com