• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Valeriu Munteanu despre situaţia de la "Franzeluţa"

    Valeriu Munteanu despre situaţia de la "Franzeluţa"

    19.10.2011  

    Faptul că directorul S.A. „Franzeluţa” a fost demis din cauza mai multor nereguli care au fost depistate, nu garantează că situaţia în cadrul firmei va fi alta. Declaraţia aparţine deputatului liberal, Valeriu Munteanu, şi a fost făcută astăzi, 18 octombrie, în cadrul emisiunii „Logica Puterii” de la TV 7.

    „Nu este suficient să să rezolvăm prin schimbarea unui conducător, ci fie aceste întreprinderi trebuie privatizate, aduse în proprietatea privată, pentru că ştim că statul este cel mai prost gestionar. Altfel ori facem speculaţii, ori folosim anumite evenimente pentru propriile noastre interese. Grav este că în această construcţie, în această luptă dintre 2 colegi de alianţă sunt antrenaţi comuniştii care câştigă devidente politice”, a spus Munteanu.

    Declaraţia vine în contextul în care în această vară, directorul combinatului de panificație „Franzeluța”, Eugen Baleca, a fost demis pentru a doua oară. Consiliul de administraţie al întreprinderii a emis o nouă dispoziţie prin care l-a demis, iar director interimar a fost numit Victor Cojocaru.

    Baleca nu a participat la şedinţă, dar a fost anunţat să se conformeze noii decizii. Acesta trebuie în cel mai scurt timp să predea ştampila şi alte documente.

    www.tv7.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com