• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Lilian Carp: Coaliţia majoritară din Consiliul Raional Străşeni a schimbat destinaţia banilor prevăzuţi pentru staţia de epurare şi construcţia stadionului raional

    Lilian Carp: Coaliţia majoritară din Consiliul Raional Străşeni a schimbat destinaţia banilor prevăzuţi pentru staţia de epurare şi construcţia stadionului raional

    07.10.2011  

    Reprezentanții filialei Strășeni ai Partidului Liberal au venit cu o replică referitor la discuțiile duse înainte de formarea majorității PLDM-PCRM din cadrul Consiliului Raional.

    Carp Lilian, liderul filialei Strășeni a PL a menționat că „declarația precum că PL ar fi inițiat negocieri cu Partidul Comuniștilor este un neadevăr din partea președintelui de raion pentru a-și acoperi mârșăvia care a făcut-o în crearea alianței PCRM-PLDM.”
    De asemenea Carp a declarat că PLDM și PCRM au început negocierile imediat după data de 5 iunie, înainte de turul II, fapt ce poate fi confirmat de unele persoane ce au fost martore la o discuție dintre Petru Voloșciuc și Petru Porcescu într-un restaurant din Strășeni, în vederea susținerii candidatului PCRM la funcția de primar al orașului.

    O altă temă abordată în cadrul declarației PL, este cea referitoare la deciziile luate la ședința consiliului din data de 30 septembrie. Carp a declarat că majoritatea PLDM-PCRM au schimbat destinația banilor prevăzuți pentru studiul de fezabilitate a stației de epurare a Orașului, aceștia fiind folosiți pentru reparația viceurilor din cadrul Consiliului Raional. Toată reparația viceurilor din clădirea consiliului costând 140 000 lei.

    Tot în cadrul ședinței consiliului, banii prevăzuți pentru construcția unui stadion raional le-au fost schimbată destinația, una dintre ele fiind încălzirea primăriei satului Dolna, aceasta primind 98 000 lei, în același timp fiind ignorată cererea primăriei Greblești de a repara podeaua grădiniței localității.

    www.infostraseni.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com