• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  De ce îl Votăm pe Dorin Chirtoacă!

    De ce îl Votăm pe Dorin Chirtoacă!

    16.06.2011  

    Dorin - un primar gospodar, Speranta noastra. Dorin Chirtoaca este un primar tanar si de succes al orasului Chisinau, care a fost capabil sa salveze capitala de faliment dupa alegerea sa in 2007.

    Bilantul realizarilor sale in aceasta scurta perioada de timp, de mai putin de patru ani, este impresionanta:

    - 102 troleibuze noi pentru oraseni,

    - peste 100 de terenuri de joaca pentru copiii nostri,

    - sisteme noi de aprovizionare de apa pentru suburbii, instalatii de canalizare,

    - eliminarea mirosului urat,

    - protejarea Lacului Valea Morilor,

    - un sistem de iluminare a strazilor centrale ca in capitalele europene

    - intelegere de colaborare cu parteneri din regiunea Saxonia si orasul Dresda, privind fondul locativ, drumuri si proiecte de dezvoltare a oasului Chisinau.

    Am enumerat doar cateva din realizarile primarului liberal.


    Acest manager dinamic si grijuliu cu viziunea sa a unui Chisinau prosper candideaza acum in turul 2, decisiv, la postul de primar in alegerile din 19 iunie 2011.


    Dorin Chirtoaca, cu planul sau de dezvoltare a orasului, va propulsa Chisinaul inainte, prin investitii locale si internationale, care la randul lor vor crea locuri de munca mai multe si mai bine platite. El a lansat deja Parcul Tehnologic Ciocana, unde vor fi create locuri noi de munca. Astfel de realizari le va da posibilitate locuitorilor si in special tineretului sa nu plece peste hotare, dar sa ramana in oras si sa castige bani suficienti ca sa-si imbunatateasca conditiile de trai. Lui Dorin Chirtoaca ii pasa de familiile unite si de o imagine pozitiva a orasului Chisinau.


    Chirtoaca va construi drumuri noi, mai bune si curate, cu suficiente spatii de parcare si un sistem de transport public modern. Aceasta va ajuta la o siguranta mai mare pe drumuri, o circulatie mai buna si fara ambuteiaje, precum si va reduce costul de reparatie si mentinere a automobilelor. Dorin stie ca o astfel de investitie necesita o suma importanta de bani, care este necesara si este o investitie buna pentru oras, pentru ca o infrastructura buna este preconditia pentru a atrage investitorii si a crea mai multe locuri de munca.


    Dorin Chirtoaca va renova si termoizola blocurile de apartamente, care sunt intr-o stare precara. De asemenea, el va amenaja curtile blocurilor cu lumini si zone de odihna-recreatie. Prin aceste actiuni el va imbunatati conditiile de viata a locuitorilor orasului, va reduce facturile la energie si va crea o mai mare siguranta personala. Aditional la aceste actiuni, Dorin Chirtoaca va avea grija ca proiectul pentru tinerele familii, Prima Casa, sa continue cu succes. Prin aceasta el da tinerei generatii un viitor in oras si orasului un viitor cu tineretul.


    Dorin Chirtoaca a demonstrat ca desi este un manager tanar, el este competent si experimentat, precum si un primar caruia ii pasa de oamenii din Chisinau. El a demonstrat odata ca a reusit sa infranga rezistenta unor partide depasite de timp in cadrul Consiliului Municipal si la nivel national. O mai poate face inca o data. Prin planul pentru dezvoltarea orasului si viziunea sa realista a unui viitor frumos pentru capitala, el va duce cetatenii intr-o perioada de bunastare si va ghida orasul in familia capitalelor europene.


    Tocmai de aceasta, toti care vor sa isi gaseasca locuri de munca, salarii mai bune, drumuri noi si curate, apartamente renovate si ograzi amenajate, trebuie sa voteze pentru primarul actual, un primar de succes, Dorin Chirtoaca si pentru planul si viziunea sa pentru Chisinau.


    Cetatenii orasului Chisinau au de ales intre coruptia PCRM si un primar cinstit. Alegerea este intre Pericol si Speranta. Iata de ce Va indemn sa votati pentru un primar care a lucrat pentru oras. Alegerea este intre Chirtoaca, care a lucrat pentru fiecare din noi si unul care doar promite. Iata de ce votam Speranta!


    Votam Dorin Chirtoaca! Fiecare vot conteaza!

    http://vlad-lupan.blogspot.com

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com