• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Doar o majoritate liberală în Consiliul municipal va permite continuarea reformelor începute

    Doar o majoritate liberală în Consiliul municipal va permite continuarea reformelor începute

    30.05.2011  

    Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău, a avut ieri o întâlnire cu comercianţii şi cumpărătorii de la Piaţa Dokuceaev din sectorul Telecentru al capitalei.
    Primarul degrevat a prezentat realizările municipalităţii, amintind despre o serie de proiecte iniţiate în perioada 2007-2011. Dorin Chirtoacă s-a referit la proiectele de amenajare a terenurilor de sport în campusurile universitare şi a terenurilor de fitness în parcurile din municipiu, construirea a 10 terenuri de minifotlbal şi peste 100 terenuri de joacă pentru copii, precum şi accesarea gratuită a internetului wi-fi în parcurile din capitală şi respectiv în instituţiile de învăţământ, proiect care urmează a fi extins.
    “Am reuşit să realizăm ceea ce ne-am propus pentru că suntem o echipă puternică şi vom reuşi să aducem schimbarea în continuare. Chiar dacă în 2007 am preluat Primăria în datorii, acest fapt nu m-a împiedicat să merg înainte şi să lichidez   datoriile pentru a da start unui program de anvergură pentru dezvoltarea în continuare a capitalei” , a menţionat candidatul PL.
    După ce a făcut o trecere în revistă a priorităţile din programul de guvernare pentru următorii patru ani, Dorin Chirtoacă i-a îndemnat pe cei prezenţi să voteze candidaţii Partidului Liberal la funcţia de consilieri în Consiliul municipal Chişinău, pentru că doar o majoritate liberală va asigura stabilitatea în Consiliul municipal şi va permite continuarea reformelor începute. “Vă mulţumesc că ne-aţi acordat votul de încredere în 2007, nu vă vom dezamăgi nici în continuare. Fiţi alături de noi!”, a spus candidatul PL la funcţia de Primar General.
    În finalul întâlnirii, cei prezenţi i-au dorit lui Dorin Chirtoacă succes la alegerile din 5 iunie, menţionând că îl vor susţine, împreună cu echipa PL, aşa cum au făcut-o şi în 2007.

    Departamentul Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com