• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Clubul Studenților Liberali a organizat un flash-mob în susținerea Rezoluției privind suplimentarea numărului de cărți în bibliotecile universitare

    Clubul Studenților Liberali a organizat un flash-mob în susținerea Rezoluției privind suplimentarea numărului de cărți în bibliotecile universitare

    21.03.2011  

    Clubul Studenților Liberali a organizat duminică, 20 martie 2011 un flash-mob în susținerea Rezoluției adoptate la Conferința a I-a a Clubului Studenților Liberali privind suplimentarea numărului de cărți în bibliotecile universitare. Acțiunea a avut loc în Grădina Publică ”Ștefan cel Mare și Sfânt” cu participarea a circa 30 de studenți liberali, atât din mun. Chișinău, cât și din mun. Bălți și or. Cahul.

    Studenții liberali au improvizat o bibliotecă universitară care are un număr redus de cărți și cu un conținut învechit, arătând prin acțiune că la o carte deseori stau 3-4 studenți.

    Autoarea Rezoluției, Elena Podoleanu, studentă la Universitatea de Stat, vicepreședinte a Clublui Studenților Liberali ”Universitatea de Stat din Moldova” a propus această inițiativă după ce s-a confruntat cu problema insuficienței fondului de carte în bibliotecile universitare.

    Ion Bargan, președintele Clublui Studenților Liberali a precizat că solicitarea este adresată rectoratelor instituțiilor de învățământ superior, deoarece la momentul de față Ministerul Educației alocă bani de la bugetul de stat doar pentru bibliotecile instituțiilor de învățământ preuniversitar. ”Solicităm rectoratelor să stabilească un anumit procent din fondurile proprii pentru a suplimenta numărul de cărți, astfel încât tinerii să fie informați cu cărți de actualitate”.

    Clubul Studenților Liberali a anunțat transmiterea în următoarele zile a unor cereri oficiale rectoratelor instituțiilor de învățământ superior din Republica Moldova.

    Departamentul Comunicare al Organizației de Tineret a PL
    21 martie 2011

    Sursa video: Prime TV
    Sursa foto: Ivanciuc Daniela
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com