print
VIDEO/Consilierii PL din CMC au înaintat un proiect pentru a fi demis Ruslan Codreanu
15.06.2019
1246 Accesări

Consilierii Partidului Liberal din Consiliul Municipal Chişinău (CMC) au înregistrat un proiect de decizie la Cancelaria Primăriei mun. Chişinău privind demiterea din funcţie a primarului interimar Ruslan Codreanu.

Liberalii au îndemnat consilierii PSRM din CMC, dar și alți consilieri să susţină demersul pentru a-l demite pe Ruslan Codreanu, care nu deţine în mod ilegal funcţia de primar interimar.Consilierii municipali din fracțiunea PSRM au refuzat, sâmbăta, 15 iunie, să susțină inițiativa colegilor din fracțiunea PL, privind aprobarea proiectului de demitere a lui Ruslan Codreanu și Nistor Grozavu după vizita fostului lor șef, deputatul socialist Ion Ceban. Potrivit surselor Deschide.MD, anume Ceban a fost cel care a venit sâmbăta la Primărie, unde urma să aibă loc ședința Consiliului municipal, convocată la solicitarea PSRM.

Președintele fracțiunii, PL, Ion Cebanu, a declarat azi după ședința operativă a Primăriei că în ziua de sâmbătă urma să aibă loc dezbaterea proiectului privind demisia primarului interimar, Ruslan Codreanu, dar și a viceprimarului Nistor Grozavu. Însă, la un moment dat, consilierii socialiști au renunțat la această idee și au adoptat o simplă declarație prin care au anunțat că acordă votul de neîncredere conducerii capitalei.

Copyright © 2020 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.