print
La mulți ani, Chișinău, oraș liber, oraș românesc! La mulți ani, locuitori și oaspeți ai Chișinăului!”
14.10.2018
1383 Accesări

Chișinăul este orașul libertății, orașul care nu acceptă dictatura regimului de la guvernare, fapt demonstrat în toamna anului 2017, când chișinăuienii au spus NU plebiscitului ilegal lansat împotriva Primarului General Dorin Chirtoacă, dar și în primăvara acestui an.

Chișinăul este orașul, care a fost administrat 10 ani de Dorin Chirtoacă, oraș în care tânărul liberal a muncit cu dăruire, fiindu-i puse piedici de tot felul. Cu toate acestea, Dorin Chirtoacă a primit de trei ori votul de încredere al chișinăuinilor, susținere, care l-a motivat să muncească cu abnegație, indiferent de presiuni.

Astăzi, când sărbătorim hramul orașului, ne exprimăm recunoştinţa pentru locuitorii municipiului Chișinău, pentru încrederea acordată lui Dorin Chirtoacă de la 2005 până în prezent. Ne exprimăm recunoștința și pentru efortul și dăruirea lui Dorin Chirtoacă care și astăzi trebuia să fie primar al mun. Chișinău, pentru realizările remarcabile pe care le-a avut, pentru lupta pentru adevăr și pentru un viitor liber, românesc și european pentru toți cetățenii.

La mulți ani, Chișinău, oraș liber, oraș românesc! La mulți ani, locuitori și oaspeți ai Chișinăului!”


Copyright © 2020 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.