print
Felicitare cu ocazia Zilei profesionale a Juristului
19.10.2018
433 Accesări

Stimaţi Jurişti, 
Dragi colegi!

”Dreptatea fără putere este neputincioasă, puterea fără dreptate este tiranică”, spunea Blaise Pascal.

Cu prilejul Zilei Juristului, Vă aducem sincere felicitări şi exprimăm recunoştinţă şi apreciere profundă colegilor care îşi exercită atribuţiile cu devotament şi abnegaţie, asigurând supremaţia legii şi respectarea acesteia indiferent de circumstanțe.

Este o ocazie de a Vă transmite urări de bine tuturor celor care, cu onoare, profesionalism şi imparţialitate își fac datoria faţă de actul de justiţie. Să aveți permanent satisfacția îndeplinirii misiunii încredințate, să fiți mereu apreciați prin demonstrarea înaltei competențe și responsabilități a profesiei de jurist, precum și pentru aportul D-stră la înfăptuirea justiției prin promovarea valorilor sociale supreme, apărarea demnității, drepturilor și libertăților omului.
În acest sens, Vă urăm, în numele tuturor colegilor Partidului Liberal, performanţe şi realizări remarcabile, succese demne de apreciat în activitatea dificilă şi importantă pe care o desfăşuraţi întru promovarea Dreptăţii.

Meseria de jurist este una nobilă, de înalt prestigiu social, dar în acelaşi timp este una care presupune un înalt grad de responsabilitate, iată de ce verticalitatea, demnitatea și corectitudinea trebuie să fie călăuzele în activitatea complicată pe care o desfășurați.

Copyright © 2019 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.