print
Mihai Ghimpu a avut o întrevedere de rămas bun cu E.S. James D. Pettit, Ambasador al SUA în Republica Moldova
19.09.2018
216 Accesări

Astăzi, președintele PL, Mihai Ghimpu a avut o întrevedere de rămas bun cu E.S. James D. Pettit, Ambasador al Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova.

În cadrul discuției s-a făcut un schimb de păreri referitor la ultimele evoluții politice din R. Moldova, situația socio-economică, precum și subiecte de interes de pe agenda relațiilor bilaterale moldo-americane.

E.S. James D. Pettit a menționat că R. Moldova are un mare potenţial, doar că trebuie valorificat pentru a accelera calea sa spre prosperitate, primordial fiind concentrarea asupra reformelor.

Mihai Ghimpu a transmis mulțumiri pentru colaborarea fructuoasă în perioada de activitate a mandatului de ambasador și a apreciat in mod deosebit contribuția Ambasadei SUA prin multitudinea proiectelor în domeniul social, în beneficiul cetățenilor.

Ambele părți au pledat pentru consolidarea relațiilor dintre cele două state și implementarea agendei reformelor în Republica Moldova, întru asigurarea principiilor democrației, statutului de drept, și a drepturilor omului.

Copyright © 2019 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.