print
Valeriu Munteanu a depus o contestație pe numele lui Ivan Ceban și a lui Igor Dodon
04.05.2018
2318 Accesări

Valeriu Munteanu a depus azi o contestație contra acțiunilor lui Ion Ceban și Igor Dodon, care încalcă legislația electorală difuzând Ziarul „Socialiștii”, tipărit într-un tiraj de 150 000 exemplare și achitat din fondul electoral al PSRM pentru alegerile din 20 mai.
Valeriu Munteanu solicită lichidarea stocului ziarului „Socialiștii” nr. 15 (217) și nr. 16 (218) și interzicerea Președintelui Republicii Moldova, dlui Igor Dodon, implicarea sub orice formă în susținerea dlui Ion Ceban, candidat la funcția de Primar general al mun. Chișinău din partea PSRM, în cadrul alegerilor locale noi din mun. Chișinău.

Începând cu prima pagină și pe tot parcursul ziarului utilizat în calitate de material electoral este expusă imaginea lui Igor Dodon și a unor persoane oficiale străine precum Vladimir Putin, Aleksandr Lukașenko și mai grav, al unei persoane autodeclarate ca fiind oficial, conducătorul regimului neconstituțional din stânga Nistrului, Vadim Crasnoselschi, fapt care contravine art. 52 din Codului Electoral.

Textul complet îl găsiți aici https://www.scribd.com/document/378162737/contesta%C8%9Bie

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.