print
REPLICA lui Valeriu MUNTEANU la campania de curățenie inițiată de PD: „Începeți cu voi”!
24.04.2018
909 Accesări

Partidul Democrat din Moldova a anunțat că va demara la data de 28 aprilie curent o campanie de curățenie generală la nivel național. Bravo, băieți, e foarte bine așa!

Au mai făcut și alții la fel în alte părți. De exemplu, în Italia. Acolo curățenia generală s-a numit „Mani pulite” (Mâini curate) și avea drept scop eliminarea mafioților, hoților și corupților din sistem. Adică a Binomurilor din viața politică și economică a Italiei, pentru că la ei, de, țară mare, erau mai multe.

Dacă Partidul Democrat vrea să fac asta și să curețe toată murdăria politică la nivel național, eu salut această inițiativă! Și e foarte bine că se începe curățenia generală cu Partidul Democrat, că, așa cum știe foarte bine poporul, peștele de la cap se împuțește. Adică de la Binomul Plahotniuc-Dodon!

Dacă democrații nu vor să facă asta, îi vom ajuta noi. După ce voi fi ales primar al capitalei voi începe curățenia generală în Chișinău, iar după ce vom câștiga alegerile parlamentare în noiembrie, vom aplica „Mani pulite” și în restul republicii!

De asta vă chem alături de mine, să începem curățenia generală în Chișinău și în toată Republica Moldova.

Împreună facem Istorie! Vă promit asta.

Copyright © 2019 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.