print
Valeriu Munteanu: Plahotniuc și Dodon pregătesc falsificarea alegerilor și încearcă să pregătească lumea de pe acum, livrând sondaje trucate
02.04.2018
2170 Accesări

Disperarea Binomul se vede din sondaje. Dar alegătorii noștri sunt mai deștepți decât ei și s-au prins de șmecherie. Binomul încearcă să acrediteze, printr-un sondaj finanțat de Vladimir Plahotniuc, ideea că cineva care s-a făcut de râs „câștigând” 0,37% (circa 5000 de voturi!) în campania prezidențială din 2016, adică Silvia Radu, are șanse să treacă în turul al doilea la Chișinău. Evident, o minciună sfruntată pe care nu o crede nici Vladimir Plahotniuc.

De ce face Binomul asta?

1. Încearcă să manipuleze opinia publică ca dă sugereze că votul pentru Silvia Radu nu e risipă și că ar merita să fie susținută. Evident, o minciună, care la publicul educat și informat al Chișinăului nu are cum să prindă. Efortul Binomului e de râs.

2. Binomul pregătește falsificarea alegerilor și încearcă să pregătească lumea de pe acum în perspectiva fraudei. Nici asta nu va reuși, pentru că „nu mor caii când vor câinii” iar opoziția pro-europeană și pro-românească nu va admite așa ceva. Facem de pe acum un apel la instituțiile internaționale pentru prezență și vigilență.

Manipularea nu va prinde. Așa cum am câștigat Chișinăul în 2007 când, ca și astăzi, manipularea era de stat și controlul politic era total, la fel vom face și astăzi.

Așa cum eu știu că mă pot baza pe dumneavoastră, așa și dumneavoastră să fiți siguri că vă puteți bizui pe mine!

De un singur lucru se teme Binomul: de votul cetățenilor din Chișinău.

De ce se teme, de asta nu va scăpa!

Sursa: www.facebook.com/Valeriu Munteanu

Copyright © 2019 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.