print
100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, marcați de liberali la Chișinău
27.03.2018
217 Accesări

„Auzi-ne Doamne, precum ai auzit cu milă și rugăciunile părinților noștri, când chemau ei ajutorul și îndurările Tale asupra lor și asupra Țării acesteia în care se preamărește numele Tău”.

Astăzi, cu prilejul marcării a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, conducerea Partidului Liberal, împreună cu deputații și membrii PL au asistat la liturghia divină organizată de Mitropolia Basarabiei. A fost adus un omagiu tuturor celor care au luptat și s-au jertfit pentru apărarea țării și a credinței strămoșești, pentru întregirea neamului, pentru libertatea și demnitatea noastră națională.

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu și vicepreședintele PL , Mihai Moldovanu au participat la sesiunea științifică „Centenarul Unirii Basarabiei cu România”, găzduită de Academia de Științe a Moldovei.

Ulterior, au fost depuse flori la mormintele deputaților Sfatului Țării și a personalităților politice care au avut un rol remarcabil la îndeplinirea idealului întregii națiuni – Unirea cu România.

Dragi români, este de datoria noastră să fim uniți în cuget și-n simțiri pentru că doar astfel vom înfăptui năzuința noastră comună - UNIREA!

 

Imagini foto:

Copyright © 2019 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.