print
Progaramul manifestărilor dedicate Zilei Unirii Principatelor Române
23.01.2018
673 Accesări

Miercuri, 24 ianuarie 2018, vom marca 159 de ani de la Unirea Principatelor Române, înfăptuită la 1859 prin dubla alegere a lui Alexandru Ioan Cuza, ca Domnitor al Moldovei și Munteniei, care ulterior a luat numele de România.

Cu acest prilej deosebit, Partidul Liberal anunță că va organiza mai multe acțiuni menite să marcheze această dată simbol din calendar de suflet al românilor.

Astfel, la ora 11:00 o delegație de aproximativ 300 de persoane, din care vor face parte deputați, aleși locali, președinți ai OT PL și membri ai PL vor participa la Iași în Piața Unirii la manifestările organizate de autoritățile române.

Iar la ora 12:00, conducerea Partidului Liberal, deputați, aleși locali și membri ai PL vor organiza o manifestație la bustul Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, amplasat la intersecția Bulevardelor Dacia și Cuza Vodă, din sectorul Botanica al orașului Chișinău.

Ambele evenimente vor putea fi urmărite LIVE pe pagina de Facebook a partidului www.fb.com/liberalparty.md și pe www.privesc.eu.


Serviciul de presă al PL

23 ianuarie 2018

Copyright © 2018 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.