print
Dorin Chirtoacă prezintă principalele realizări, în cei 10 ani la Primăria mun. Chișinău
13.11.2017
631 Accesări

Dorin Chirtoacă, Primarul General al mun. Chișinpu a postat pe pagina sa de facebook un video prin care a arătat care sunt principalele realizări de când a devenit primar general al capitalei. În postarea sa, Chirtoacă declară că tot ce s-a realizat, s-a făcut cu suflet pentru Chișinău, iar referendumul este organizat pentru ași bate joc de el și oameni ca el.

„Cu suflet pentru Chișinău! Pentru asta au organizat referendumul, pentru asta își bat joc, de mine ca de mine, dar si de oameni care nu au nici o vina, pentru asta au deschis dosare penale, pentru ceea ce vedeți în aceste imagini! Sunt o parte din rezultate, cele mai vizibile. Lucruri pe care le-am făcut împreună, care nu existau înainte de anul 2007 sau care erau distruse, ori erau lasate în paragină de zeci de ani: din 1950, 1960, 1970 etc.”, se mai spune în mesajul lui Chirtoacă.

Printre proiectele realizate de Dorin Chirtoacă enumerate în video sunt cele peste 200 de troleibuze, Scara Cascadelor, lacurile Valea Morilor și cel de la Sculeni, precum și reconstrucția mai multor străzi și bulevarde din capitală.

Copyright © 2018 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.