print
#neamunit contra referendumului. Boicot, NU ieși la vot!
23.10.2017
593 Accesări

#neamunit contra referendumului. Boicot, nu ieși la vot!, acesta este sloganul Partidului Liberal pentru campania electorală la referendumul local din 19 noiembrie 2017, prin care va îndemna alegătorii din municipiul Chișinău să nu participe la ilegalitățile puse la cale de socialiști. Anunțul a fost făcut de Mihai Ghimpu, Președintele PL, în cadrul unei conferințe de presă.

”Regretăm, că cei de la Comisia Electorală Centrală și instanțele de judecată au luat decizia ca partidele politice să participe la acest referendum, dar nu omul vizat, Dorin Chirtoacă. Socialiștii au obținut acest referendum din a patra încercare. Acest referendum trebuie boicotat și astfel să menținem victoriile obținute în 2007, 2009, 2011 și 2015. Socialiștii sunt niște oportuniști. Pe ei nu-i interesează nici locuitorii municipiului Chișinău, nici cetățenii Republicii Moldova. Ei îndeplinesc aici misiunea Kremlinului. Vor să preia conducerea capitalei, pentru ca la alegerile parlamentare din 2018, să poată prelua guvernarea în Republica Moldova”

Președintele PL a specificat că în perioada campaniei electorale, reprezentanții Partidului Liberal vor îndemna alegătorii din municipiul Chișinău, să nu meargă la vot pe data 19 noiembrie, prin care să legitimeze acest referendum.

„Vom apăra onoarea și demnitatea Primarului General al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă și vom îndemna alătorii din municipiu să nu participe la referendum pe 19 noiembrie 2017”, a spus Mihai Ghimpu.

Imagini Video:

 

Serviciul de presă al PL

23.10.2017

Copyright © 2019 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.