print
La mulți ani, iubiți profesori!
05.10.2017
1762 Accesări

Cântecul cu vorba voastră-mi scriu, 
Graiul vostru este veșnic viu, 
Pe aripi de dor, 
Vă scriu mereu scrisori, 
Iubiți învățători, iubiți învațători.

Simion Ghimpu

Profesorii sunt cei care îndeplinesc o misiune extrem de importantă. Ei sunt cei care asigură instruirea tinerelor generații, asigurând pregătirea elevilor și studenților pentru activitatea socio-profesională, morală și cetățenească.

Fiecare profesor/învățător își asumă zilnic o multitudine de roluri, de dascăl, părinte, psiholog, manager, consilier ș.m.a. Rolul profesorilor comportă indubitabil o valoare incontestabilă și majoră.

Stimați profesori,

În această zi deosebită, în care este celebrată ziua profesională a dascălilor, țin să Vă urez multă răbdare, succese considerabile atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, realizări remarcabile, multă sănătate, recunoștință și respect, mai ales din partea generațiilor pentru a căror instruire și dezvoltare Vă dedicați viața, Vă sacrificați timpul și dăruiți tot ceea ce aveți mai prețios – cunoștințele!

În această zi de o semnificație deosebită, vreau să Vă mulțumesc pentru că oferiți neamului românesc tineri capabili, instruiți, educați și inteligenți.

Vă asigur că voi sprijini în continuare activitatea pe care o prestați zi de zi și voi depune toate eforturile pentru dezvoltarea continuă a unuia dintre cele mai importante domenii – cel al educației.

La mulți ani, iubiți profesori!


Cu respect,

Mihai Ghimpu, Președintele PL

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.