print
La Mulți Ani, Dle Dorin Chirtoacă, Prim-vicepreședinte PL, Primar General al mun. Chișinău
09.08.2017
2705 Accesări

Astăzi, 9 august Dorin Chirtaocă, Prim-vicepreședinte al PL și Primar  General al mun. Chișinău își sărbătorește ziua de națtere, cu această ocazie echipa Partidului Liberal trasmite următorul mesaj de felicitare:

Stimate domnule Dorin Chirtoacă,

Vă aducem sincere și călduroase felicitări cu ocazia zilei de naștere, și, pe această cale, Vă transmitem înaltele noastre aprecieri și mulțumiri, în primul rând, pentru realizările D-stră în calitate de Primar General al Municipiului Chișinău.

Realizări pe care le-ați făcut cu tot sufletul pentru locuitorii mun.Chișinău, chiar dacă oponenții politici v-au pus piedici, împovărându-vă  activitatea,  ați reușit să demonstrați consecvență și hotărâre pentru a face orașul să fie mai frumos.

După cum a spus Octavian Paler: „Iremediabilă este numai greșeala de a te lăsa strivit.” În tot acest timp, ați ținut piept cu demnitate tuturor celor care în afară de interesele proprii și străine nu mai promovează nimic altceva și au râvnit și râvnesc în continuare să ajungă primari, însă doar prin minciuni și denigrare nu poți câștiga simpatia electoratului, alegătorii întotdeauna văd cine și ce face pentru ei.

Sunteți primul din partea stângă a Prutului, care ați fost decorat de Regele Mihai I al României cu Ordinul ”Coroana României în grad de Cavaler”și de către Președintele României Ordinul Național„Steaua României” dovadă incontestabilă a luptei Dvs continue, pentru apărarea românismului la el acasă în Basarabia.

Ați readus sărbătoarea națională ”Limba Noastră cea română” în centrul Chișinăului, de unde fusese izgonită. Ați apărat și cinstit memoria celor care au fost deportați, prin constrirea celui mai mare Monument în scuarul Gării Feroviare din Chișinău, care va rămâne peste veacuri.

În calitate de Primar General ați apărat zilnic Capitala de hoardele socialiste, care urzesc planuri de acaparare și de ingenunchere a tot ce este românesc și sfânt.

Lovind în ”politicianul” Dorin Chirtoacă, ei nu au lovit în ”omul” Dorin Chirtoacă, pentru că armele imbatabile pe care le aveți sunt: caracterul puternic, verticalitatea, sufletul pur românesc, dăruința și valorile pe care le împărtășim împreună în lupta pentru Unirea Republicii Moldova cu România.

Vă urăm cele mai bune gânduri de bine, tărie și răbdare. Suntem aproape de D-stră cu inima și cugetul! Pentru toate acestea nu rămâne decât să Vă  spunem un mare ”MULȚUMIM”, iar lucrurile și faptele concrete să fie realizate dor ÎMPREUNĂ!

LA MULȚI ANI, DORIN CHIRTOACĂ !

Uniți Pentru Unire !!!

Cu respect, Echipa Partidului Liberal

9 august 2017

 

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.