print
7 aprilie - Noi nu uităm!
07.04.2017
1753 Accesări

Stimați tineri, nu există nimic mai scump pe acest pământ, decât libertatea omului și a poporului. Numai un popor liber de puterea străinului sau de puterea despotului (tiranului) poate oferi oamenilor prezent și viitor și doar un om liber poate contribui la dezvoltarea democratică a societății

Lipsa unei vieți dinamice și moderne, lipsa unui nivel de trai satisfăcător, dar mai ales lipsa oricărei perspective de viitor european și românesc, credem noi, că este motivul principal care i-a determinat pe tineri să iasă pe data de 6 și 7 aprilie 2009 în Piața Marii Adunări Naționale.

Adevărul e de partea voastră, dar viața continuă, cu noi sau fără noi și, după cum a spus William Shakespeare ,,Viața e un teatru, iar noi suntem actori,,. Iar dacă e așa, altă cale, dragii noștri, decât să jucăm rolul până la sfârșit, nu este. Altfel spus, să continuăm lupta până la capăt pentru binele, libertatea și unitatea neamului românesc.

Iată de ce vrem să vă mulțumim tuturor celor care ați ieșit cu gânduri pașnice pe data de 6 și 7 aprilie 2009 în Piața Marii Adunări Naționale și, totodată, să vă chemăm să nu cedați în lupta pentru libertatea noastră. Libertatea e ca un izvor, după cum am mai spus și, dacă ai grijă de el, ai de unde bea apă. Sfatul meu este să avem grijă zi de zi de izvorul libertății noastre. Libertatea omului, cred eu, depinde doar de el. Libertatea poporului depinde de demnitatea lui.

Mihai Ghimpu spunea că ”Despoții dispar sau nu apar atunci când Lupți și Trăiești cu DEMNITATE pentru LIBERTATE, iar imperiile care fură libertatea unui POPOR, mai devreme sau mai târziu MOR, iar Luptătorii pentru OM, NEAM și ŢARĂ nu MOR niciodată”.

Vă invităm în această seară, la ora 18:00, să veniți în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău să aprindeți o lumânare și să ne amintim de cei care au luptat și au murit pentru o viață mai bună, pentru unitatea neamului românesc.

 

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.