print
La Mulți Ani, Maestre Eugen Doga!
01.03.2017
895 Accesări

Cu prilejul Zilei de Naștere, aduc cele mai alese cuvinte de recunoştinţă şi apreciere distinsului compozitor și Maestrului Eugen Doga, care în fiecare an ne aduce primăvară în casele şi sufletele noastre.

Maestre,

Ați fost și rămâneți a fi un promotor al tradiţiilor noastre românești, dar şi un iscusit inovator în arta muzicală, un adevărat Ambasador al culturii noastre în lume. Dumneavostră aţi reuşit, prin talent şi multă muncă asiduă, să ridicaţi un templu în istoria culturii muzicale româneşti.

Vă mulţumesc pentru dragostea de oameni pe care îi alinaţi în clipele grele cu muzică izvorâtă din suflet. Vă dorim multă sănătate, bucurie, noroc şi să continuaţi să ne bucuraţi cu talentul, inspiraţia şi dragostea dumneavoastră de muzică.

Multă sănătate şi putere de muncă pentru a ne duce faima şi în continuare în lumea întreagă prin farmecul muzicii pe care o compuneţi și Vă mulțumesc pentru că ne reprezentați cu demnitate şi prin excelenţă neamul! Rugăm pe Bunul Dumnezeu să vă dăruiască, Maestre, viață îndelungată și să ne încântați sufletele cu muzica Dumneavoastră.

Să ne trăiţi mulţi ani, Maestre, alături de cei dragi!

Mihai Ghimpu, 
Președintele Partidului Liberal
1 Martie 2017

Copyright © 2018 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.