print
Mihai Ghimpu, de #Dragobete: Să ne unim pentru a iubi și a crea tot ce e frumos în jurul dragostei
24.02.2017
2634 Accesări

Mihai Ghimpu, Președintele PL a felicitat astăzi, în cadrul unor declarații de presă, cetățenii, cu ocazia sărbătorii românești a iubirii – Dragobetele.

Mihai Ghimpu a declarat că, mulți au uitat de cea mai frumoasă sărbătoare – Dragobetele Sărută Fetele, și sărbătoresc „Ziua îndrăgostiților” la 14 februarie.

„Nu am nimic împotrivă, fiindcă a iubi înseamnă nu doar o zi, dar toată viața. Când e vorba de dragoste înseamnă că e sărbătoare în fiecare zi, dar, odată ce avem această frumoasă moștenire, eu, cred că, corect este să iubim și românește. Așadar, vreau să spun că – a iubi înseamnă a fi o rază pe pământ, a nu iubi înseamnă o piatră pe munte. Eu îmi doresc să iubim, pentru că tot ceea ce facem din dragoste e pentru fericirea omului, prietenilor, soției”, a punctat liberalul.

Totodată, Mihai Ghimpu a menționat că a iubi românește înseamnă a iubi nu doar femeia, dar înseamnă a iubi și țara.

„Iubim cu sufletul, inima, să ne unim pentru a iubi și a crea tot ce e frumos în jurul dragostei. Consider că, dragostea e cea mai mare putere pe care o deține omul”, a afirmat Mihai Ghimpu.

În context, liderul liberalilor a invitat cetățenii astăzi, la ora 17.00, în Parcul Valea Morilor, unde tinerii liberali vor felicita cu această sărbătoare, dar și va avea loc un mic concert.

La final, Mihai Ghimpu a dăruit jurnalistelor prezente la conferința de presă, brățare-mărțișor handmade, confecționate de Clubul Liceenilor Liberali.

Imagini video cu declarația lui Mihai Ghimpu: 

 

Serviciul de presă al PL

24 februarie 2016

 

Copyright © 2018 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.