print
La Mulți Ani, Domnule Președinte Mihai GHIMPU!
19.11.2016
3444 Accesări

Stimate Domnule Președinte, Mihai GHIMPU,

Cu ocazia aniversării zilei Dumneavoastră de naştere, avem deosebita onoare de a Vă adresa cele mai sincere felicitări și urări de bine! Permiteți-ne să profităm de această minunată ocazie pentru a exprima o dată-n plus considerațiunile pentru aportul inestimabil pe care l-ați adus pentru realizarea cauzei noastre comune - reîntregirea neamului românesc, obiectiv pentru care ați dus o luptă nestingherită în pofida riscurilor, obstacolelor și împotrivirii înverșunate a politicii desfășurate de forțele ostile acestui popor.

În această zi de conotație deosebită pentru Dumneavoastră și toți membrii și simpatizanții Partidului Liberal, dorim să Vă mulțumim pentru curajul, demnitatea, verticalitatea și sinceritatea de care dați dovadă pe parcursul carierei Dumneavoastră politice. Vă mulțumim pentru lupta consecventă pe care a dus-o întreaga Dvs familie, prin frații Gheorghe și Simion Ghimpu, luptă pe care ați susținut-o și continuat-o cu dedicație și ardoare.

Corectitudinea, integritatea, mărinimia, curajul, responsabilitatea și voința aprigă de a readuce dreptatea, adevărul și bunăstarea poporului român la rang de providență sunt însușiri care Vă definesc perfect personalitatea. Grație corectitudinii și vitejiei, ați reușit să adunați armonios o întreagă armată de luptători în jurul unui singur obiectiv - realizarea indispensabilă a dezideratului Unirii.
Dumneavoastră sunteți Liderul în spatele căruia stau un amalgam de realizări, care, în ansamblu, au reușit să facă Unirea o cauză veridică și realizabilă. Întreaga activitate politică este cuprinsă de realizări fructuoase, care ne apropie din ce în ce mai mult de instalarea stabilității, trimful adevărului istoric și reîntregirea neamului românesc.

Lupta Dstră pentru alfabetul latin și limba română, desecretizarea arhivelor KGB, instalarea Pietrei comemorative din PMAN în memoria victimelor regimului comunist, decretarea zilei de 28 iunie - Zi a Ocupației Sovietice, construirea unui șir de monumente în memoria victimelor regimului totalitar comunist de ocupație, inițierea și punerea în aplicare a unei serii vaste de reforme ș.a. – toate acestea sunt doar câteva dintre meritele care pot fi atribuite incontestabil Dumneavoastră. 
Dumneavoastră sunteți Președintele care nu s-a înclinat nici un milimetru în fața politicii imperialiste a Kremlinului, ați demascato și ați vorbit lumii întregi despre aceasta.

Mult stimate Domnule Președinte!

Echipa Partidului Liberal este mândră că anume Dumneavoastră reprezentați interesele și viziunile noastre comune. Suntem onorați să Vă avem în calitate de coleg de partid, co-ostaș în lupta pentru Unirea Republicii Moldova cu România, mentor în viața de zi cu zi și un model de omenie și verticalitate.

În această zi deosebită, Partidul Liberal Vă urează multă sănătate, mulți ani fericiți, succese remarcabile în continuare și realizarea celor mai sacre visuri, alături de familie, prieteni, colegi!

Cu deosebit respect, echipa Partidului Liberal!

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.