print
Întâlnire cu studenții basarabeni la Galați
27.10.2016
4278 Accesări

Viceministrul Educației, Cristina Boaghi, și Directorul Agenției pentru Proprietate Intelectuală, Octavian Apostol, au reprezentat candidatul PL pentru scrutinul prezidențial, Mihai Ghimpu, în cadrul unei întrevederi cu cetățenii R.Moldova, care s-a desfășurat în Galați.

Oficialii au prezentat programul electoral al liderului Partidului Liberal, au discutat cu publicul prezent despre beneficiile Unirii și au îndemnat cetățenii să nu fie indiferenți față de propriul lor viitor și să se prezinte, pe 30 octombrie, la secțiile de vot. „Dragi prieteni! Dreptul la vot este unul dintre principiile de bază ale democrației! Partidul Liberal, condus de Președintele Mihai Ghimpu, a pledat dintotdeauna pentru păstrarea și respectarea valorilor democratice.

În acest an, avem posibilitatea să ne alegem de sine stătător un Președinte care să ne reprezinte pe fiecare dintre noi, care să acționeze potrivit propriilor convingeri, susținut de colegi, și nu dirijat de forțe sau persoane obscure! Vă îndemn ca, pe 30 octombrie, să susțineți candidatura unui Președinte competent și onest! Votați Mihai Ghimpu”, a conschis Viceministrul educației.

De asemenea, Directorul AGEPI a făcut o incursiune în istorie și a reamintit publicului prezent acțiunile realizate pe parcursul activității politice ale candidatului PL pentru prezidențiale în ceea ce privește reîntregirea neamului românesc. „Mihai Ghimpu este un politician experimentat, care are în spate o carieră politică de 30 de ani!

A luptat consecvent pentru alfabet latin și limba română, tricolor, libertate și independență, istorie românească și Unire! Am ajuns într-o perioadă în care Unirea a devenit o soluție vitală pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. Sunt convins că acest ideal va putea fi realizat doar grație sprijinului continuu și acțiunilor ferme ale lui Mihai Ghimpu. De aceea, Vă îndem să votați Mihai Ghimpu – Președinte!”, a subliniat Octavian Apostol.

Evenimentul a fost organizat de Clubul Studenților Liberali Filiala Galați. asemenea întâlniri au avut loc și la București, Iași și Brașov!

Serviciul De Presă al PL

27.10.2016

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.