print
Cadouri de la Moş Crăciun. Un iPad de la Mihai Ghimpu pentru Victoraş Lupaşcu
27.12.2012
2379 Accesări

Moş Crăciun nu a uitat nici în acest an de micul erou al campaniei "Dăruieşti şi Câştigi", Victoraş Lupaşcu. Baieţelul a primit un iPad şi un ursuleţ plin cu dulciuri. Dar pentru că moşul era foarte ocupat, l-a rugat pe Mihai Ghimpu să-i transmită cadourile. Acesta nu este singurul cadou pe care i l-a oferit liderul PL, acum doi ani el i-a dăruit 25 de mii de euro pentru operaţia care i-a salvat viaţa.

Ca să-l răsplătească pe Mihai Ghimpu, Victoraş i-a spus o urătură.

Apoi, curios, a cercetat atent cadourile primite.

iPadul este exact ceea ce şi-a dorit Victoraş. El chiar i-a scris o scrisoare lui Moş Crăciun.

Şi băiatul a avut de transmis un cadou lui Moş Crăciun.

"Noi ne-am împrietenit: şi el vine la mine şi eu vin la el. Aşa soarta ne-a unit. Şi mă bucur că e sănătos, creşte mare şi învaţă bine", a precizat Mihai Ghimpu.

Mihai Ghimpu s-a împrietenit cu Victoraş încă în decembrie 2009, când i-a adus pe scena de la "Dăruieşti şi Câştigi" o sumă impresionantă, 25 000 euro. 

Cu aceşti bani, dar şi cu cei colectaţi din sms-uri Victoraş a reuşit să-şi facă o operaţie la inimă în Germania, intervenţie care i-a salvat viaţa.

Reportajul video poate fi urmărit accesând următorul link http://m.protv.md/stiri/social/un-ipad-de-la-mihai-ghimpu-ce-cadouri-i-a-mai-adus-lui-victoras.html?utm_medium=embed#

www.protv.md

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.