• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Ivan Ceban a încălcat art. 177, alin. 2) din Codul Electoral și trebuie demis din funcție

    Ivan Ceban a încălcat art. 177, alin. 2) din Codul Electoral și trebuie demis din funcție

    29.11.2019  

    Ivan Ceban a dat dovadă de ipocrizie totală atunci când a zis că se suspendă din funcția de membru al PSRM, deoarece vizită sa la Moscova a făcut-o în calitate de secretar pe ideologie al PSRM, și nicidecum în calitate de primar al orașului.

    Ivan Ceban a încălcat art. 177, alin. 2) din Codul Electoral și trebuie demis din funcție.

    Ceban a declarat că va fi primarul tuturor, or locuitorii Chișinăului, majoritatea lor, nu au admis niciodată și nu admit nici azi, distrugerea statalității RM, prin federalizare, promovată personal de Dmitrii Kozak, în anul 2003, subiect reluat acum de el, din nou.

    Prin faptul că Ivan Ceban, în prima sa vizită peste hotare, la prima sa întâlnire nu se vede, conform protocolului, nici măcar cu un omolog al său, un primar, dar cu un sus-pus al guvernului și al serviciilor secrete ruse, cum este Kozak, îl compromite și arată adevărată față a lui de agent al Federației Ruse în RM, la fel ca Dodon.

    Este clar pentru toți că primarul de Chișinău a mers să-și depună jurământul de vasalitate la Moscova, iar toate astea se întâmplă în timp ce România finanțează proiecte de infrastructură din municipiul Chișinău de zeci de milioane.

    Astfel, Ivan Ceban a încălcat interesele comunității locale (art. 177 alin. 2), a trădat interesele locuitorilor Chisinaului, și trebuie demis din funcție, prin referendum, iar PL va acționa temeinic în acest sens.

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com