• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Președintele PL, Dorin Chirtoacă participă la lucrările celui de-al 40-lea Congres al partidului ALDE Europa

    Președintele PL, Dorin Chirtoacă participă la lucrările celui de-al 40-lea Congres al partidului ALDE Europa

    25.10.2019  

    În perioada 24 - 26 octombrie, președintele PL, Dorin Chirtoacă, se află la Atena, unde participă la lucrările celui de-al 40-lea congres al partidului ALDE Party – Liberals and Democrats for Europe, unde se vor reuni sute de lideri liberali și democrați din întreaga Europă.

    PL este membru, cu drepturi depline, al familiei liberalilor europeni din anul 2010, și de atunci participă activ la toate evenimentele importante din viața partidului ALDE.

    În urma alegerilor pentru Parlamentul European, este un moment cheie pentru familia liberală europeană în a face bilanțul și a seta noi obiective în contextul noii realități politice din Uniunea Europeană.

    Îi urăm mult succes domnului Hans van Baalen, să redevină președinte ALDE, la fel le dorim succes și colegilor noștri liberali: lui Ilhan Kyuchyuk, din Bulgaria, lui Radu Mihail de la USR din România, Tatianei Terekhova din Ucraina, precum si celorlalți colegi, care candidează pentru pozițiile de vicepreședinți.

    Mulțumim președintelui ALDE, Hans van Baalen, dar și tuturor colegilor liberali, care au adresat mesaje de felicitare președintelui Dorin Chirtoacă și echipei PL pentru rezultatul de 10 % obținut la Chișinău.

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com