• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  VIDEO/Consilierii PL din CMC au înaintat un proiect pentru a fi demis Ruslan Codreanu

    VIDEO/Consilierii PL din CMC au înaintat un proiect pentru a fi demis Ruslan Codreanu

    15.06.2019  

    Consilierii Partidului Liberal din Consiliul Municipal Chişinău (CMC) au înregistrat un proiect de decizie la Cancelaria Primăriei mun. Chişinău privind demiterea din funcţie a primarului interimar Ruslan Codreanu.

    Liberalii au îndemnat consilierii PSRM din CMC, dar și alți consilieri să susţină demersul pentru a-l demite pe Ruslan Codreanu, care nu deţine în mod ilegal funcţia de primar interimar.



    Consilierii municipali din fracțiunea PSRM au refuzat, sâmbăta, 15 iunie, să susțină inițiativa colegilor din fracțiunea PL, privind aprobarea proiectului de demitere a lui Ruslan Codreanu și Nistor Grozavu după vizita fostului lor șef, deputatul socialist Ion Ceban. Potrivit surselor Deschide.MD, anume Ceban a fost cel care a venit sâmbăta la Primărie, unde urma să aibă loc ședința Consiliului municipal, convocată la solicitarea PSRM.

    Președintele fracțiunii, PL, Ion Cebanu, a declarat azi după ședința operativă a Primăriei că în ziua de sâmbătă urma să aibă loc dezbaterea proiectului privind demisia primarului interimar, Ruslan Codreanu, dar și a viceprimarului Nistor Grozavu. Însă, la un moment dat, consilierii socialiști au renunțat la această idee și au adoptat o simplă declarație prin care au anunțat că acordă votul de neîncredere conducerii capitalei.

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com