• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  VIDEO/Demersurile PL adresate instituțiilor europene, privind averile nedeclarate ale lui V. Plahotniuc

    VIDEO/Demersurile PL adresate instituțiilor europene, privind averile nedeclarate ale lui V. Plahotniuc

    18.03.2019  

    Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a anunțat opinia publică că va expedia instituțiilor europene dosarele ilegalităților președintelui PDM, Vlad Plahotniuc, dar și a liderului PPDA, Andrei Năstase. Dosarul pe care l-a pregătit despre averile nedeclarate ale lui Plahotniuc conține 80 de pagini și va fi transmis prin poștă (însă nu prin cea moldovenească) misiunilor diplomatice a statelor europene în Republica Moldova, dar și partenerilor americani.

    În Republica Moldova, la nivel instituțional nu mai sunt alte posibilități de a face ceva, toate căile sunt epuizate. Ne adresăm organismelor europene. Toate instituțiile din Republica Moldova sunt subordonate, controlate de către Plahotniuc și respectiv nu vor mișca un deget în vederea aflării adevărului și constatarea ilegalităților în ce privește activele și proprietățile de sute de milioane de euro ascunse în Cipru, Elveția, Franța, România și Bulgaria - nedeclarate în declarația sa de avere”, a menționat Dorin Chirtoacă.



Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com