• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  PL anunță concurs de selectare a companiei pentru efectuarea auditului rapoartelor financiare pentru perioada 2016 – 2019

    PL anunță concurs de selectare a companiei pentru efectuarea auditului rapoartelor financiare pentru perioada 2016 – 2019

    12.03.2019  

    Având la bază prevederile art. 31 din Legea nr. 294 din 21.12.2007 privind partidele politice (publicată în MO nr. 42-44 art.119 din 29.02.2008), Partidul Liberal anunță concurs de selectare a companiei de audit pentru efectuarea auditului rapoartelor privind gestiunea financiară pentru perioada de 3 ani (2016 – 2019).

    Compania selectată va presta serviciile solicitate conform condițiilor indicate de partid în prezenta solicitare și în baza unui contract de prestare servicii semnat între părți pentru perioada solicitată.

     

    Obiectul auditului:

    Compania de audit selectată va efectua auditul rapoartelor privind gestiunea financiară în cadrul Partidului Liberal pentru perioadele 1 ianuarie – 31 decembrie 2016, 1 ianuarie – 31 decembrie 2017, 1 ianuarie – 31 decembrie 2018.

    Raportul de audit privind gestiunea financiară în cadrul Partidului Liberal va fi elaborat în limba română, atât pe suport hârtie, cât și electronic (format .doc/.docx și .pdf), și va fi prezentat până pe data de 30 martie 2019.

    Criteriile de selectare:

    Examinarea ofertelor va fi efectuată de către partid în baza următoarelor criterii:

    ·         experiență în domeniu – companiile de audit interesate trebuie să aibă experiență în auditarea organizațiilor necomerciale din Republica Moldova;

    ·         prețul total al serviciilor pentru auditul efectuat;

    ·         calificarea auditorului care va efectua auditul (minim 2 ani de experiență);

    ·         imaginea și reputația companiei.

     

    Sarcini tehnice:

    ·         opinia de audit trebuie să fie în conformitate cu standardele de domeniu;

    ·         raportul de audit va fi prezentat în două exemplare în limba română, atât pe suport hârtie, cât și electronic (format .doc/.docx și .pdf);

    ·         raportul de audit privind gestiunea financiară în cadrul Partidului Liberal va fi discutat cu comisia republicană de cenzori și va fi prezentat în ședința comună a comisiei menționate și a Președintelui Partidului Liberal;

    ·         auditorul va răspunde la întrebările la subiect ale președintelui și a membrilor comisiei;

    ·         auditorul va avea acces la toate documentele necesare în vederea efectuării auditului menționat. Partidul Liberal va asigura sprijinul și spațiul necesar pentru auditor în vederea facilitării procesul de audit.

    Raportul integral de audit, sau extrase din acesta, pot fi făcute publice de către partid fără vreo limitare, cu condiția că nu este denaturat sensul constatărilor.

    Oferta de participare la concurs va conține informație concisă cu indicarea următoarelor:

    ·         date de contact ale companiei (denumirea ofertantului, numărul de contact, adresa electronică);

    ·         descrierea companiei ofertante, a experienței în domeniu și argumentarea succintă a oportunității selectării acesteia;

    ·         CV persoanei /persoanelor care vor fi implicate nemijlocit în auditarea partidului;

    ·         licența pentru activitatea de audit (copia);

    ·         oferta financiară, cu indicarea prețului serviciilor de audit în lei moldovenești (MDL), cu aplicarea TVA la cota zero și perioada exactă de efectuare a auditului, cu respectarea termenelor indicate mai sus.

    Oferta trebuie să fie datată și semnată de către ofertant și expediată prin e-mail la sg@pl.md, până pe 25 martie 2019.

    Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon (+373) 22 22 83 26, (+373) 69938880 sau la adresele de email sg@pl.md, presa.liberal@gmail.com.

    Toți ofertanții, vor fi anunțați despre decizia cu privire la compania selectată după finalizarea procesului de selectare a ofertelor, însă nu mai târziu de 26 martie 2019.

     

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com