• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Dorin Chirtoacă a avut mai multe întâlniri cu diaspora din Italia

    Dorin Chirtoacă a avut mai multe întâlniri cu diaspora din Italia

    11.02.2019  

    Președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă și Președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, au avut, zilele trecute, mai multe întâlniri cu diaspora stabilită cu traiul în Italia. La eveniment au fost prezenți și candidații unioniști din diaspora - Vasile Calmațui (Circumscripția Nr. 50) și Valeriu Ambroci (candidatul nr. 8 pe lista națională a PL). Liderii unioniști au discutat ore în șir cu moldovenii din Milano, Parma și Verona.

    Potrivit președintelui „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, diaspora din Italia simte românește și conștientizează că viitorul Republicii Moldova este împreună cu România în marea familie europeană. „Chiar dacă sunt la mii de kilometri de casă, acești oameni sunt cu sufletul aproape de Republica Moldova și contribuie direct la bunăstarea cetățenilor rămași acasă. Am avut discuții productive, am răspuns la toate întrebările care-i frământă și am ajuns împreună la concluzia că doar unirea ne va salva”, a declarat Vlad Bilețchi.

    La rândul său, președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, spune că a întâlnit oameni cărora le pasă de viitorul Republicii Moldova. „Am analizat și dezbătut împreună cele mai importante subiecte politice din Republica Moldova. Am abordat problemele și am identificat soluțiile. Diaspora a avut mereu un cuvânt greu de spus în cadrul alegerilor. Scopul nostru este să ridicăm nivelul de viață în Republica Moldova, pentru a le da o șansă celor plecați să revină acasă”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com