• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  La mulți ani, Chișinău, oraș liber, oraș românesc! La mulți ani, locuitori și oaspeți ai Chișinăului!”

    La mulți ani, Chișinău, oraș liber, oraș românesc! La mulți ani, locuitori și oaspeți ai Chișinăului!”

    14.10.2018  

    Chișinăul este orașul libertății, orașul care nu acceptă dictatura regimului de la guvernare, fapt demonstrat în toamna anului 2017, când chișinăuienii au spus NU plebiscitului ilegal lansat împotriva Primarului General Dorin Chirtoacă, dar și în primăvara acestui an.

    Chișinăul este orașul, care a fost administrat 10 ani de Dorin Chirtoacă, oraș în care tânărul liberal a muncit cu dăruire, fiindu-i puse piedici de tot felul. Cu toate acestea, Dorin Chirtoacă a primit de trei ori votul de încredere al chișinăuinilor, susținere, care l-a motivat să muncească cu abnegație, indiferent de presiuni.

    Astăzi, când sărbătorim hramul orașului, ne exprimăm recunoştinţa pentru locuitorii municipiului Chișinău, pentru încrederea acordată lui Dorin Chirtoacă de la 2005 până în prezent. Ne exprimăm recunoștința și pentru efortul și dăruirea lui Dorin Chirtoacă care și astăzi trebuia să fie primar al mun. Chișinău, pentru realizările remarcabile pe care le-a avut, pentru lupta pentru adevăr și pentru un viitor liber, românesc și european pentru toți cetățenii.

    La mulți ani, Chișinău, oraș liber, oraș românesc! La mulți ani, locuitori și oaspeți ai Chișinăului!”


Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com