• Abonare la noutăţi
      

  vezi mai mult

  Poziția Partidului Liberal faţă de situația politică din RM
  11.06.2019     
  La 24 mai, regretatul poet, prozator, profesor universitar Simion Ghimpu ar fi împlinit 80 de ani
  24.05.2019     
  La Gura Bâcului a fost inaugurată o placă comemorativă cu inscripția numelor a 31 de represați
  22.05.2019     
 • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Conferința OTPL Orhei a desemnat organele de conducere ale filialei

  Conferința OTPL Orhei a desemnat organele de conducere ale filialei

  30.09.2018  

  Sergiu Miron a fost reales în calitate de președinte al Organizației Teritoriale Orhei a Partidului Liberal. 
  Astăzi s-a desfășurat Conferința OTPL Orhei în cadrul căreia au fost alese organele de conducere ale filialei. Sergiu Miron a fost reales în calitate de președinte al Organizației Teritoriale Orhei a Partidului Liberal. 
  La eveniment au participat 116 delegați și 3 invitați din organizațiile locale, care au fost salutați de Mihai Ghimpu, Președinte al PL, Iurie Chirinciuc, președinte OTPL Ungheni, Roman Boțan, deputat, vicepreședinte OTPL Orhei.
  Suntem în momentul în care facem o retrospectivă a ultimilor 4 ani de activitate a OTPL Orhei și decursul acestor ani PL Orhei a avut mai multe realizări la nivel teritorial. Liberalii din Orhei s-au implicat activ în toate acțiunile și campaniile inițiate de PL, au fost activi și perseverenți. Președintele Mihai Ghimpu a mulțumit colegilor orheieni pentru curaj, pentru devotament în lupta pentru realizarea dezideratului nostru național, a felicitat pe cei aleși în organele de conducere teritoriale, menționând pe membrii marcanți ai PL din organizația teritorială.
  Reîntregirea Neamului Românesc este obiectivul primordial al Partidului Liberal, consfințit nu doar statutar, dar și prin fapte concrete, inițiative legislative și sesizări la Curtea Constituțională. În martie 2018, Fracțiunea Partidului Liberal a înregistrat în Parlamentul Republicii Moldova proiectul de lege privind Declarația de Unire a Republicii Moldova cu Țara-Mamă România, a relevat în discursul său deputatul Roman Boțan. 
  Domnul Iurie Chirinciuc a transmis salutul liberalilor din Ungheni și a făcut un apel de coeziune, pentru că acțiunile noaste vizează realizarea dreptății, asigurarea bunăstării și siguranței pentru cetățenii noștri, iar Unirea este obiectivul care trebuie atins. 
  La finalul evenimentului OTPL Orhei a lansat la nivel teritorial campania Partidului Liberal ”În anul Centenarului, semnează Declarația de Unire a Republicii Moldova cu Țara-Mamă ROMÂNIA”.


   
  Comentarii Adaugă comentariu
  Nume, Prenume *:
  E-mail:
  Comentariu * caractere rămase
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2019 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori: 4044385  | ieri: 1645 |  azi: 1144 |  online: 40     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 23-26-89, 24-35-69, 22-80-97
Fax: +(373 22) 22-80-97