• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  OTPL Șoldănești a lansat la nivel teritorial campania”În anul Centenarului, semnează Declarația de Unire a Republicii Moldova cu Țara-Mamă ROMÂNIA”

    OTPL Șoldănești a lansat la nivel teritorial campania”În anul Centenarului, semnează Declarația de Unire a Republicii Moldova cu Țara-Mamă ROMÂNIA”

    30.09.2018  

    OTPL Șoldănești a lansat la nivel teritorial campania Partidului Liberal ”În anul Centenarului, semnează Declarația de Unire a Republicii Moldova cu Țara-Mamă ROMÂNIA”.
    La eveniment au participat președintele OTPL Șoldănești, Leonid Paierele, deputatul Roman Boțan, conducerea și membrii din organizația teritorială, cetățeni ai orașului Șoldănești. 
    Roman Boțan, a menționat în discursul său că, în martie 2018, Fracțiunea Partidului Liberal a înregistrat în Parlamentul Republicii Moldova proiectul de lege privind Declarația de Unire a Republicii Moldova cu Țara-Mamă România. Noi vom munci ca această declarație să fie semnată de fiecare cetățean, de fiecare om de bună credință, pentru că Reîntregirea poate fi făcută doar dacă suntem solidari și uniți.

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com