• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Dorin Chirtoacă: Pe cine ați votat, moldoveni?

    Dorin Chirtoacă: Pe cine ați votat, moldoveni?

    10.08.2018  

    "Dodon - complice oficial la furtul miliardului, clovn și fariseu. În mod normal Președinția trebuie pichetată, cerută demisia bufonului, iar prin protest să se aducă la cunoștință alegatorilor că Dodon i-a tradat.

    După ce apropiații săi - cumetrul Viorel Melnic care apare în Kroll cu 10-15 milioane de Euro de la BEM, sau Zinaida Greceanii și sotul cu 5 milioane de Euro tot de la BEM pentru Cojușna-vin, Dodon făcând din 2015 încoace spectacol ieftin, uneori și cu spume la gură, pe tema miliardului, azi îi cântă în strună din nou lui Plahotniuc.

    Nu mediul de afaceri, care azi este strangulat până la asfixiere, acaparat și monopolizat, dar hoții miliardului și toti ceilalți hoți vor fi stimulați, să-și legalizeze furturile.

    Cum? Simplu, prin procedeul juridic numit - dobânditorul de buna credință. Prin urmare - vor fi găsiți doi, trei țapi ispășitori pentru BEM, BS și Unibank, și aceia de ochii lumii, iar după câteva operațiuni financiare fictive, banii ajung la "dobânditori de bună credință", care "nu stiu" că banii provin de la BEM, îi legalizează cu taxa de 3% ...și finita la comedia, toate dosarele de la CNA și PA (care tac și se fac acum că plouă) pe furtul miliardului merg oficial, pe baza semnaturii lui Dodon, la coșul de gunoi.

    Pe cine ați votat, moldoveni?

    Câteva întrebări și pentru Moscova și Kremlin:

    Îl veți netezi pe cap și mai departe pe hoțulică de Dodon?
    O să vă faceți și voi că plouă și nu vedeți cum joacă partitura lui Plahotniuc, pe care l-ați dat în urmarire internațională? Sau asta e o făcătură și Plahotniuc este până la urma cel mai de nadejde om al vostru în RM?
    R. Usatii nu ne spune nimic pe acest subiect?"

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com